Verhuisbedrijf Nobbe, uw erkende verhuizer sinds 1933

Verhuisbedrijf Nobbe is opgericht in 1933 als plaatselijke bodedienst in Bourtange. Verhuizen werd al snel een belangrijke dienst van het bedrijf. Inmiddels verzorgt ons team van 18 professionals van ons verhuisbedrijf dagelijks verhuizingen met zes eigen, moderne verhuiswagens. Ook verzorgen wij in onze vestiging in Winschoten opslag van inboedels, meubels, huisraad en bedrijfsinventaris.

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf met een schat aan kennis en ervaring die uw inboedel veilig en volgens afspraak verhuist? Neem contact op

Korte historie van ons verhuisbedrijf

1933

In de eerste helft van de vorige eeuw was het nog gebruikelijk dat er in elk dorp één of meerdere boderijders actief waren. Immers, nog slechts weinigen hadden een eigen auto. In 1933 besloot de nog jonge Jan Nobbe uit Bourtange om in zijn woonplaats een bodedienst te beginnen. Een van de diensten was het verhuizen van huisraad.

1950

Jan Nobbe is nog maar 50 jaar als hij overlijdt. Zijn zoon Klaas neemt het bedrijf over. Op dat moment beschikt het bedrijf over één vrachtwagen. Verhuizingen werd steeds belangrijker.

1965

Klaas Nobbe voert enkele ingrijpende veranderingen door. Zo doet hij de boderit van de hand om zich te volledig te gaan richten op verhuizingen. Dit gebeurt voortaan niet meer vanuit Bourtange want Klaas vestigt zijn bedrijf met één auto en inmiddels ook een vast personeelslid naar een pand aan de Oude Werflaan in Winschoten.

1978

In de loop der tijd ontstaat er steeds meer vraag naar tijdelijke opslag bij verhuizingen. Klaas ziet hierin kansen voor zijn bedrijf, maar de ruimte voor deze uitbreiding ontbreekt. Daarom verhuist het bedrijf naar de M.J. van Olmstraat op bedrijventerrein Hogebrug in Winschoten. Ook zijn zoon Jan is inmiddels werkzaam in het bedrijf.

1992

Op 1 juli neemt Jan het verhuisbedrijf over. Ons bedrijf telt inmiddels twee verhuiswagens en vier vaste medewerkers. Na de overname door Jan groeit ons bedrijf snel. Hierdoor wordt de bedrijfslocatie aan de van Olmstraat te klein. Daarom verhuist ons bedrijf naar een groter onderkomen aan de Transportbaan 21 in Winschoten. Hier zijn wij nog altijd gevestigd.

2023

Op 1 januari neemt de familie Jongeneel verhuisbedrijf Nobbe bij gebrek aan opvolging over. De familie Jongeneel blijkt de meest geschikte partner voor overname. De familie Jongeneel is in Midden-Nederland geen onbekende in de Verhuis- en transportwereld. Qua normen en waarden sluit de familie Jongeneel goed aan bij verhuisbedrijf Nobbe.

De broers Sven en Marco Jongeneel geven samen leiding aan het familiebedrijf. Met hun ervaring en reputatie in de verhuis- en transportwereld zullen zij, als Erkende Verhuizer, blijven zorgdragen voor de betrouwbare bedrijfsvoering die iedereen van Nobbe gewend is. Daarmee wordt de goede faam van verhuisbedrijf Nobbe gewaarborgd.

Met de broers Sven en Marco Jongeneel aan het roer blijft Verhuisbedrijf Nobbe dus doen wat het al jaren doet: met aandacht en oog voor kwaliteit mensen zorgvuldig verhuizen.

Heden

In de loop der tijd hebben wij hele families verhuisd: jonge stellen, later hun kinderen en nog weer later hun kleinkinderen. Families die voor elke verhuizing weer een beroep op ons doen zijn ons visitekaartje: kwaliteit, netheid, zorgzaamheid, zorgvuldigheid en persoonlijke betrokkenheid krijgen waardering die door onze klanten wordt uitgesproken, de beste reclame die er bestaat!

Verhuisbedrijf met oog voor duurzaamheid

Wij vinden een leefbare wereld voor de generaties die na ons komen van groot belang. Daarom ondernemen wij met oog voor duurzaamheid. Zo zijn al onze verhuiswagens Euro 6 auto’s die voldoen aan de laatste milieu-eisen. Met deze auto’s mogen wij rijden in alle milieuzones. Ook doen wij aan slimme planning, met het oog op minimale lege kilometers. Dat is goed voor het milieu en levert ook nog eens een mooie kostenbesparing op.