• Home
  • Uw erkende verhuizer sinds 1933

Verhuisbedrijf Nobbe, uw erkende verhuizer sinds 1933

Verhuisbedrijf Nobbe is opgericht in 1933 als plaatselijke bodedienst in Bourtange. Verhuizen werd al snel de belangrijkste dienst van het bedrijf. Zo groeiden we uit tot een erkende verhuizer met een verhuisteam van 18 professionals. We verzorgen dagelijks meerdere verhuizingen met zes eigen, moderne verhuiswagens. Ook bieden wij in onze vestiging in Winschoten opslag aan van inboedels, meubels, huisraad en bedrijfsinventaris.

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf met een schat aan kennis en ervaring? Een erkende verhuizer, die uw inboedel veilig en volgens afspraak verhuist? Neem contact op

Korte historie van ons verhuisbedrijf

Heden

In de loop der tijd heeft Verhuisbedrijf Nobbe hele families verhuisd: jonge stellen, later hun kinderen en nog weer later hun kleinkinderen. Families die voor elke verhuizing weer een beroep op ons doen zijn ons visitekaartje: kwaliteit, netheid, zorgzaamheid, zorgvuldigheid en persoonlijke betrokkenheid krijgen waardering. Deze waardering wordt door onze klanten uitgesproken, de beste reclame die er bestaat!


2023

Op 1 januari neemt de familie Jongeneel verhuisbedrijf Nobbe over bij gebrek aan opvolging. De familie Jongeneel blijkt de meest geschikte partner voor overname. In Midden-Nederland is de familie Jongeneel geen onbekende in de Verhuis- en transportwereld. Qua normen en waarden sluit de familie Jongeneel goed aan bij verhuisbedrijf Nobbe.

De broers Sven en Marco Jongeneel geven samen leiding aan het familiebedrijf. Met hun ervaring en reputatie in de verhuis- en transportwereld zullen zij, als Erkende Verhuizer, blijven zorgdragen voor de betrouwbare bedrijfsvoering die iedereen van Nobbe gewend is. Daarmee wordt de goede faam van verhuisbedrijf Nobbe gewaarborgd.

Met de broers Sven en Marco Jongeneel aan het roer blijft Verhuisbedrijf Nobbe dus doen wat het al jaren doet: met aandacht en oog voor kwaliteit mensen zorgvuldig verhuizen.


1992

Op 1 juli neemt Jan Nobbe het verhuisbedrijf over. Het bedrijf telt dan twee verhuiswagens en vier vaste medewerkers. Na deze overname groeit ons bedrijf snel. De bedrijfslocatie aan de van Olmstraat wordt te klein. Ons verhuisbedrijf verhuist daarom naar een groter onderkomen aan de Transportbaan 21 in Winschoten. Hier zijn wij nog steeds gevestigd.


1978

In de loop der tijd ontstaat er steeds meer vraag naar tijdelijke opslag bij verhuizingen. Klaas Nobbe, de toenmalige eigenaar, ziet hierin kansen voor zijn bedrijf. Maar de ruimte voor deze uitbreiding ontbreekt. Daarom verhuist het bedrijf binnen Winschoten van de Oude Werflaan naar bedrijventerrein Hogebrug in Winschoten.


1965

Klaas Nobbe voert enkele ingrijpende veranderingen door. Hij doet de boderitten van de hand om zich te volledig te gaan richten op verhuizingen. Maar in Bourtange kan dit niet. Dus vestigt Klaas zijn bedrijf aan de Oude Werflaan in Winschoten. Het bedrijf heeft dan één auto en inmiddels ook één vast personeelslid.


1950

Jan Nobbe is nog maar 50 jaar als hij overlijdt. Zijn zoon Klaas neemt het bedrijf over. Op dat moment beschikt het bedrijf over één vrachtwagen. Verhuizingen werd steeds belangrijker.


1933

In de eerste helft van de vorige eeuw was het nog gebruikelijk dat er in elk dorp één of meerdere boderijders actief waren. Immers, nog slechts weinigen hadden een eigen auto. In 1933 besloot de nog jonge Jan Nobbe uit Bourtange om in zijn woonplaats een bodedienst te beginnen. Een van de diensten was het verhuizen van huisraad.

Verhuisbedrijf met oog voor duurzaamheid

We vinden het belangrijk dat de wereld ook voor toekomstige generaties leefbaar is. Daarom ondernemen we duurzaam. Al onze verhuiswagens zijn Euro 6-voertuigen, die voldoen aan de nieuwste milieunormen. Hierdoor mogen we in alle milieuzones rijden. Ook plannen we onze routes zo slim mogelijk, om het aantal lege kilometers te beperken. Dat is beter voor het milieu en het werkt ook nog eens kostenbesparend.

Ook in de toekomst zullen wij blijven innoveren om efficiënt te werken en te blijven verduurzamen.

Waarom kiest u voor Verhuisbedrijf Nobbe?

  • vakkundig en ervaren in zorgvuldig en zorgzaam verhuizen
  • bijna een eeuw ervaring als verhuisbedrijf
  • wij ontzorgen u bij de hele verhuizing
  • in- en uitpakservice voor optimale bescherming
  • ook voor goed geconditioneerde opslag van inboedel
  • Goed verzekerd
    Overeenkomstig artikel 4 van de AVVV/AVBV voor een bedrag van € 100.000 euro.