In- en uitpakservice

Inpakken bij verhuizen? Wij helpen u graag met onze in- & uitpakservice

Wij ontzorgen u graag bij het inpakken voor verhuizing. Goed inpakken maakt de kans op transportschade aan uw huisraad minimaal.

Goed inpakken maakt de kans op transportschade van uw huisraad minimaal. Met kennis, ervaring, aandacht en zorgvuldigheid nemen wij u de zorg voor het inpakken voor verhuizing graag uit handen. En wilt u totaal ontzorgd worden? Ook uitpakservice behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst pakken onze professionals alles weer zorgvuldig uit en richten we zelfs de kasten voor u in.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze in- en uitpakservice? Neem vrijblijvend contact op.

Inpakservice

Van servies en matras tot meubels en glas, goed inpakken voor verhuizing voorkomt kapotte en beschadigde spullen. Als professionele en ervaren verhuizers hebben wij de kennis en ervaring in huis om uw spullen zo in te pakken dat ze goed en veilig vervoerd kunnen worden. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde professionele verhuismaterialen

Uitpakservice

Wilt u dat wij u totaal ontzorgen bij uw verhuizing? Dat u er helemaal geen Ook uitpakservice behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst pakken onze professionals alles op weer zorgvuldig uit en richten we zelfs de kasten voor u in.

In- en uitpakservice

Vrijblijvende offerte aanvragen