Particuliere verhuizingen

Voor elke verhuizing komen wij even langs

Zoekt u voor verhuizing een betrokken, ervaren en netjes werkend verhuisbedrijf? Neem contact op met Verhuisbedrijf Nobbe in Winschoten.

Als geen ander weten wij hoe dierbaar en emotioneel waardevol uw spullen kunnen zijn. Daarom behandelen wij alles wat wij verhuizen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. De materialen waarmee wij werken, zijn piekfijn in orde: jong, schoon en goed onderhouden. Op het gebied van netheid en correctheid vergen wij veel van onze medewerkers. Met een lachend gezicht doen zij wat u van hen vraagt, ook als dat betekent dat u bij nader inzicht die grote, zware kast toch graag aan de andere kant van de kamer wilt.

Zoekt u voor verhuizing een betrokken, ervaren en netjes werkend verhuisbedrijf? Neem contact op met Verhuisbedrijf Nobbe.

Wij begrijpen de emoties rond verhuizingen

Sterfgevallen, echtscheidingen, huwelijken of op kamers gaan. Groter gaan wonen omdat er kinderen komen. Of juist kleiner gaan wonen omdat leeftijd een rol gaat spelen. Elke verhuizing heeft een eigen, persoonlijk verhaal. Wij kennen en begrijpen de emoties en gevoelens die er bij u kunnen spelen en houden daar rekening mee.

Full-service verhuizingen

Wilt u verhuizen zonder dat u er omkijken naar hebt? Maak dan gebruik van de full-service verhuizing van Verhuisbedrijf Nobbe. Wij ontzorgen u volledig, u hoeft zelfs geen moment aanwezig te zijn. Wij pakken het zorgvuldig voor u in, de- en montage van uw meubilair met beschermende middelen zoals dekens en speciale folie voor breekbare en kwetsbare spullen. Wij slaan het desgewenst tijdelijk voor u op in onze opslag met vloerverwarming. Op het gewenste moment vervoeren wij uw inboedel naar de plaats van bestemming. Desgewenst pakken onze mensen het daar weer voor u uit en richten zelfs de kasten weer voor u in. Eventueel het bezemschoon opleveren van uw woning en afvoeren van overtollig meubilair.

Particuliere verhuizingen

Vrijblijvende offerte aanvragen