• Home
  • Particuliere verhuizingen, netjes en zorgvuldig

Particuliere verhuizingen

Voor elke verhuizing komen wij even langs

Zoekt u voor verhuizing een betrokken, ervaren en netjes werkend verhuisbedrijf? Neem contact op met Verhuisbedrijf Nobbe in Winschoten. We komen dan eerst bij u langs om de verhuizing te bespreken.

Als geen ander weten wij hoe dierbaar en waardevol uw spullen voor u zijn. Daarom behandelen wij alles wat wij verhuizen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. De materialen waarmee wij werken, zijn piekfijn in orde: nieuw, schoon en goed onderhouden. Op het gebied van netheid en correctheid vragen wij veel van onze medewerkers. Met een lachend gezicht verhuizen zij u zoals afgesproken is. Geen meubelstuk is ze te zwaar. 


Zoekt u voor verhuizing een betrokken, ervaren en netjes werkend verhuisbedrijf? Neem dan contact op met Verhuisbedrijf Nobbe. 

Wij begrijpen de emoties rond verhuizingen

Sterfgevallen, echtscheidingen, huwelijken of op kamers gaan; Groter gaan wonen omdat er kinderen komen; Kleiner gaan wonen omdat leeftijd een rol gaat spelen: elke verhuizing heeft een eigen, persoonlijk verhaal.


Wij kennen en begrijpen de gevoelens die er bij u kunnen spelen. Wij zijn gewend daar rekening mee te houden. 

Full-service verhuizingen

Wilt u verhuizen zonder dat u er omkijken naar hebt? Maak dan gebruik van de full-service verhuizing van Verhuisbedrijf Nobbe. Wij ontzorgen u volledig. U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn wanneer u dat wilt.


Wij pakken uw spullen zorgvuldig in, we verzorgen de demontage en montage van uw meubilair en gebruiken beschermende middelen zoals dekens en speciale folie voor uw breekbare en kwetsbare spullen. Desgewenst slaan wij uw spullen tijdelijk op in onze opslag met vloerverwarming.


Op het afgesproken moment vervoeren wij vanuit onze tijdelijke opslag uw inboedel naar de plaats van uw bestemming. Onze mensen pakken het daar weer voor u uit en richten zelfs de kasten voor u in.


Wij verzorgen ook het bezemschoon opleveren van uw oude woning en voeren overtollig meubilair af.

Kortom: Als u geen omkijken wilt hebben naar uw verhuizing, kunnen wij die volledig voor u verzorgen.


Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Heeft u een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Waarom kiest u voor Verhuisbedrijf Nobbe?

  • wij verhuizen u zorgzaam en zorgvuldig
  • ruim 150.000 verhuizingen ervaring
  • wij nemen u de hele verhuizing uit handen
  • in- en uitpakservice
  • ook voor inboedel opslag