Veilig uw waardevolle objecten verhuizen: vleugel, piano, kluizen of kunst verhuizen

Vleugel of piano verhuizen

Verhuisbedrijf Nobbe is uw professionele verhuizer en vervoerder van kunst en andere waardevolle objecten.

Onze specialiteit is het zorgvuldig en zorgzaam verplaatsen, verhuizen en vervoeren van uw kunst, zoals uw vleugel of piano. Wij beschikken over kennis van de instrumenten, weten welke delen wij op welke manier kunnen (de-) monteren. Wilt u uw dierbare instrument of andere waardevolle objecten in opslag plaatsen? Dat kan onder de beste condities in onze uitstekend geconditioneerde opslagfaciliteit. Want zeg nou zelf, transport- of opslagschade aan uw dierbare kunst of instrument is toch wel het laatste wat u wilt?

Wilt u weten wat het verhuizen, vervoeren of opslaan van kunst, een piano of vleugel kost? Vraag nu een offerte aan.

Zorgvuldig transport van uw waardevolle objecten

Voor het transport verpakken en beschermen wij uw kunst of instrumenten met de grootste zorgvuldigheid. Uiteraard zetten wij alles in onze verhuiswagen goed vast. Ook bij het verplaatsen van uw kunst, vleugel of piano naar en van de verhuiswagen nemen wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht.

Geconditioneerde opslag van uw piano of vleugel

Zoekt u tijdelijke opslagruimte voor uw waardevolle objecten? Verhuisbedrijf Nobbe heeft de beschikking over een zeer ruime en uitstekend geconditioneerde opslagruimte. Met alle benodigde en gewenste beschermings- en verpakkingsmaterialen slaan wij uw dierbare kunst, vleugel of piano op bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Wij weten hoe kwetsbaar uw objecten zijn. Daarom zorgen wij er heel goed voor, daar kunt u op vertrouwen.

Offerte voor transport en opslag van uw kunst of instrument

Wat kost verhuizing, transport of opslag van uw waardevolle objecten? Die vraag beantwoorden wij graag persoonlijk voor u. Want de verhuis-, transport- en opslagkosten van uw kunst of instrument hangen af van diverse factoren, onder meer de afstand, duur van de opslag en de bereikbaarheid van de afhaallocatie en bestemming.

Veilig uw waardevolle objecten verhuizen: vleugel, piano, kluizen of kunst verhuizen

Vrijblijvende offerte aanvragen