Inboedel laten opslaan?

Opslag van meubels en huisraad bij verhuizen

Op zoek naar tijdelijke opslag van uw inboedel?

Verhuisbedrijf Nobbe biedt volop ruimte voor opslag. In ons bedrijfspand in Winschoten (Groningen) vindt u zeer ruimte opslagfaciliteiten. Opslag vindt plaats in speciale opslagcontainers, die wij genummerd plaatsen. Uw spullen zijn dan altijd snel vindbaar en bereikbaar.

Extra kwetsbare goederen slaan wij op in speciale, stofvrije opslagruimtes met klimaatbeheersing.
Planten zetten wij in een speciale kamer, waar ze de benodigde verzorging krijgen.


Hoe lang u uw spullen ook wilt opslaan, bij ons is opslag per dag opzegbaar. Neem contact op met Verhuisbedrijf Nobbe.

Inboedel opslaan in Winschoten

Verhuisbedrijf Nobbe biedt tijdelijke opslag voor uw complete inboedel. Hoelang uw meubels en huisraad ook in onze opslag blijven staan, is aan u. Het is mogelijk zo lang u wilt in onze twee opslaglocaties. Wij beschikken in totaal over 32.000 m3 opslagruimte. Uw spullen staan daar veilig en zijn er gelijk ook goed verzekerd. U krijgt ze terug zoals u ze bij ons hebt achtergelaten.

Tijdelijke opslag inboedel zakelijk en particulier

Wij verzorgen opslag voor particulieren en voor bedrijven. Particulieren kiezen voor opslag van inboedel bij onder meer verhuizing of verbouwing. De opslag is dan vaak tijdelijk van aard. De duur bepaalt u als klant zelf.

De zakelijke markt maakt niet alleen gebruik van onze opslag tijdens verhuizing. Ook bij verbouwing of uitbreiding maken bedrijven vaak gebruik van tijdelijke opslagfaciliteiten. Ook voor de opslag van volumegoederen die weinig worden gebruikt, denk aan materiaal voor beurspresentaties, kunnen bedrijven bij onze tijdelijke opslag terecht.

Goederen opslaan in opslagcontainer

Wij slaan uw goederen op in professionele opslagcontainers. Hierin staan uw meubels, huisraad en inboedel veilig en beschermd. Alle opslagcontainers zijn genummerd en worden geregistreerd bij plaatsing. Zo weten wij altijd in één oogopslag waar uw spullen staan. Met onze heftruck kunnen wij uw opslagcontainer snel verplaatsen zodat uw spullen altijd bereikbaar zijn.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom u kiest voor onze inboedel opslag?

  • uw spullen staan veilig en zijn goed verzekerd
  • opslag is per dag opzegbaar
  • uw inboedel is snel bereikbaar tijdens opslag
  • stofvrije, geconditioneerde opslagruimte voor kwetsbare goederen
  • speciale plantenkamer met verzorging