Opslag van inboedel

Opslag van inboedel, meubels en huisraad bij verhuizen

Op zoek naar ruimte voor tijdelijke opslag van inboedel, meubels en huisraad, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen, nieuw- of verbouwen?

Verhuisbedrijf Nobbe biedt volop ruimte voor opslag. In ons bedrijfspand in Winschoten, Groningen vindt u zeer ruimte opslagfaciliteiten. Opslag vindt plaats in speciale opslagcontainers, die wij genummerd plaatsen zodat uw spullen altijd snel vindbaar en bereikbaar zijn. Extra kwetsbare goederen slaan wij op in speciale stofvrije opslagruimtes met bewaking van temperatuur en luchtvochtigheid. Planten plaatsen wij in een speciale kamer, waar ze de benodigde verzorging krijgen.

Hoe lang u uw spullen ook wilt opslaan, bij ons is opslag per dag opzegbaar? Neem contact op met Verhuisbedrijf Nobbe.

Inboedel opslaan in Winschoten

Verhuisbedrijf Nobbe biedt opslag in Winschoten voor uw complete inboedel. Hoe lang u uw meubels en huisraad ook in opslag wilt plaatsen, het is mogelijk in onze twee opslaglocaties in de provincie Groningen, waar wij maar liefst 32 duizend kuub opslagruimte bieden. Uw spullen staan er veilig en zijn goed verzekerd. U krijgt ze zo terug als u ze bij ons hebt achtergelaten.

Tijdelijke opslag inboedel zakelijk en particulier

Wij verzorgen opslag voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren kiezen voor opslag van inboedel bij onder meer verhuizing of verbouwing. De zakelijke markt maakt veelvuldig gebruik van onze opslag in Winschoten, Groningen bij verhuizing, maar ook bijvoorbeeld bij verbouwing of uitbreiding. Verder kunnen ondernemingen bij ons terecht voor de opslag van volumegoederen die weinig worden gebruikt, denk aan materiaal voor beurspresentaties.

Goederen opslaan in opslagcontainer

Wij slaan uw goederen op in professionele opslagcontainers. Hierin staan uw meubels, huisraad en inboedel veilig en beschermd. Alle opslagcontainers zijn genummerd en worden geregistreerd bij plaatsing. Zo hebben wij altijd in één oogopslag inzicht waar uw spullen exact staan. Met onze heftruck kunnen wij uw opslagcontainer snel verplaatsen zodat uw spullen altijd bereikbaar zijn.

Opslag van inboedel

Vrijblijvende offerte aanvragen