Kleine verhuizing

Is uw zoon of dochter van plan op eigen benen te gaan staan? Dan kunt u bij verhuisbedrijf Nobbe terecht voor een kleine verhuizing van het ouderlijk huis naar de nieuwe studentenkamer. Voor zo’n kleine verhuizing betaalt u bij ons natuurlijk een scherpe prijs! Omdat er bij minder spullen minder mankracht en een kleinere bus nodig is, kunnen wij snijden in de kosten. Op deze wijze hoeft een verhuizing niet duur te zijn. Samen met u bekijken we de te verhuizen spullen en schatten onze ervaren medewerkers nauwkeurig in hoeveel ruimte en tijd we nodig hebben. Zo worden de verhuiskosten voor u op maat gemaakt en betaalt u nooit teveel!

Kleine verhuizing Groningen

Woont u in (de buurt van) Groningen of wilt u juist hierheen verhuizen? Dan bieden wij een kleine verhuizing Groningen. Deze scherp geprijsde offerte is niet alleen bedoeld voor studenten en studentenkamers, ook wanneer u klein behuisd bent of slechts een paar spullen wilt vervoeren kunt u beroep doen op de kleine verhuizing van verhuisbedrijf Nobbe. Zo kunt ook u de stress van u af laten glijden die men normaliter bij het verhuizen heeft. U kunt ervoor kiezen om onze erkende verhuizers niet alleen de spullen in en uit de wagen laten sjouwen, wij kunnen ook alles voor u inpakken. Bovendien zetten wij alles voor u op de gewenste plaats in huis.

Kleine verhuizing Nobbe

Of u nu veel spullen wilt vervoeren of slechts een kleine verhuizing nodig hebt, Nobbe biedt verhuisdiensten voor elk budget. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste innovatieve hulpmiddelen brengen wij uw dierbare spullen heelhuids op de palats van bestemming. Bij Nobbe doen we niet alleen kleine verhuizingen. Zo zijn wij ook expert in uw pianovervoer en kunt u bij ons tijdelijk uw spullen veilig opslaan. Vraag online alvast advies aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!