• Home
  • Kleine Verhuizing

Kleine verhuizing nodig?

Ook voor kleine verhuizingen komen wij even langs

Zoekt u voor verhuizing een betrokken, ervaren en netjes werkend verhuisbedrijf?

Is uw zoon of dochter van plan op eigen benen te gaan staan? Dan kunt u bij verhuisbedrijf Nobbe terecht voor een kleine verhuizing van het ouderlijk huis naar de nieuwe studentenkamer.


Voor zo’n kleine verhuizing betaalt u bij ons natuurlijk een scherpe prijs! Omdat er bij minder spullen minder mankracht en een kleinere bus nodig is, kunnen wij snijden in de kosten. Op deze wijze hoeft een verhuizing niet duur te zijn. 


Samen met u bekijken we de te verhuizen spullen en schatten onze ervaren medewerkers nauwkeurig in hoeveel ruimte en tijd we nodig hebben.


Zo worden de verhuiskosten voor u op maat gemaakt en betaalt u nooit teveel!

Neem contact op met Verhuisbedrijf Nobbe.

Wij begrijpen de emoties rond verhuizingen

Sterfgevallen, echtscheidingen, huwelijken of op kamers gaan. Groter gaan wonen omdat er kinderen komen. Of juist kleiner gaan wonen omdat leeftijd een rol gaat spelen. Elke verhuizing heeft een eigen, persoonlijk verhaal. Wij kennen en begrijpen de emoties en gevoelens die er bij u kunnen spelen en houden daar rekening mee.

De kleine verhuizing bij Nobbe

Of u nu veel spullen wilt vervoeren of slechts een kleine verhuizing nodig hebt, Nobbe biedt verhuisdiensten voor elk budget. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste innovatieve hulpmiddelen brengen wij uw dierbare spullen heelhuids op de palats van bestemming. Bij Nobbe doen we niet alleen kleine verhuizingen. Zo zijn wij ook expert in uw pianovervoer en kunt u bij ons tijdelijk uw spullen veilig opslaan. Vraag online alvast advies aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom kiest u voor Verhuisbedrijf Nobbe?

  • wij verhuizen u zorgzaam en zorgvuldig
  • ruim 150.000 verhuizingen ervaring
  • ook voor inboedel opslag
  • in- en uitpakservice
  • scherpe prijs voor kleine verhuizingen