Opslagcontainer huren?

Wanneer u (tijdelijk) wat minder ruimte tot uw beschikking hebt voor uw huisraad, is een opslagcontainer een goede oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld tussen de verhuizing in, uw spullen kwijt in een opslag waar ze veilig en droog staan. Of u nu een tijdje naar het buitenland gaat, gaat verbouwen of dat u tijdelijk geen plek hebt voor uw meubels, uw spullen kunt u veilig achterlaten in de opslagcontainer van verhuisbedrijf Nobbe Groningen.

Beveiligde opslag

In onze beveiligde opslag kunt u uw waardevolle spullen zorgeloos achterlaten. De stofvrije opslagruimtes zijn zeer geschikt voor het opslaan van meubelen, matrassen en klein huisraad. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat we de luchtvochtigheid en temperatuur nauwkeurig bewaken. U kunt ook zonder problemen uw planten bij ons achterlaten. Deze worden voor u bewaard in een speciale kamer waar ze daglicht krijgen. Uw eigendommen zijn bij opslagcontainer huren van Nobbe goed verzekerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw spullen net zo terug krijgt zoals u ze heeft achtergelaten.

Zakelijk en particulier

Behalve het huren van een opslagcontainer Groningen kunt u bij verhuisbedrijf Nobbe terecht voor verhuizingen en pianovervoer. Zowel de opslag, verhuizing als de pianovervoer doen wij voor zakelijke en particuliere klanten. Wordt er nieuw vloerbedekking gelegd in uw bedrijfspand of wordt uw woning gerenoveerd? Dan kunt u kiezen voor een opslagcontainer Groningen. Bij Nobbe betaalt u voor de periode dat uw goederen worden opgeslagen en is per dag opzegbaar. U betaalt nooit teveel met de verhuis- en opslagdiensten van verhuisbedrijf Nobbe. Vraag nu online een offerte aan!

Waarom kiest u voor Verhuisbedrijf Nobbe?

  • wij verhuizen u zorgzaam en zorgvuldig
  • ruim 150.000 verhuizingen ervaring
  • wij nemen u de hele verhuizing uit handen
  • in- en uitpakservice
  • ook voor inboedel opslag