Opslag in Groningen

Op zoek naar opslag in Groningen voor uw spullen? Van een dag tot levenslang: bij Nobbe kunt u terecht.

Opslag in Groningen

Gaat u verbouwen? Of heeft u bepaalde spullen een tijd lang niet nodig? Bij Nobbe kunt u uw zaken verantwoord in containers opslaan. Wij beschikken over twee opslaglocaties in Groningen van totaal 32000 kuub. _MG_1244Onze opslag in Groningen beschikt over stofvrije opslagruimtes waarin de temperatuur en luchtvochtigheid worden bewaakt. Voor planten hebben we een speciale kamer. Uiteraard zijn uw eigendommen tijdens de opslag goed verzekerd. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw spullen weer net zo terugkrijgt zoals u ze bij ons heeft achtergelaten. We slaan zowel goederen op voor particulieren als voor bedrijven..

Zakelijk en particulier

In onze speciaal ontwikkelde opslaglocaties worden uw goederen professioneel en veilig opgeslagen. Zowel de particulier als de zakelijke markt kan bij ons terecht.

Zakelijk

Voor bedrijven en instellingen is het gebruik van onze geavanceerde opslagruimtes de oplossing voor bijvoorbeeld interne verhuizingen, renovatie- en verbouwprojecten, of bij bijvoorbeeld het leggen van nieuwe vloerbedekking. Wij kunnen u altijd een passende oplossing aanbieden.

Particulier

Onze opslag in Groningen is de oplossing voor het creëren van flexibiliteit van uw woonomgeving en geschikt voor opslag van inboedels. Ook bij renovatie- en verbouwprojecten van uw woning is tijdelijke opslagruimte een goede keus.
In vele gevallen kunt u een gedeelte van de woning blijven gebruiken en de inboedel blijft bereikbaar.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Nobbe betaalt u alleen voor de periode dat u uw goederen ook daadwerkelijk heeft opgeslagen. In tegenstelling tot veel andere opslagfaciliteiten is bij Nobbe de opslag per dag opzegbaar. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Vraag een gratis offerte aan voor opslag in Groningen! of Bel: 0597-41 24 63

Copyrights © 2020 Nobbe Verhuizingen - Website door Falcon Media
Scrol naar boven