Piano verhuizers

De piano is vaak het pronkstuk in huis. Het ziet er niet alleen prachtig uit, in gebruik brengt het bovendien sfeer in huis. Het is bij piano vervoeren dan ook van belang dat dit gebeurt door professionele piano verhuizers om schade aan de piano of aan de omgeving te voorkomen. Verhuisbedrijf Nobbe is een erkende verhuizer die uw vleugel of piano onbeschadigd op de plek van bestemming verhuist. Of de piano nu op zolder staat te wachten om in de volgende woning weer te mogen stralen, voor piano verhuizers Nobbe is het geen probleem. Over uw deur- en raamkozijnen, de vloerbedekking en natuurlijk de piano zelf hoeft u zich geen zorgen te maken!

Piano verhuizers Groningen

Als sinds 1933 is verhuisbedrijf Nobbe dégene die men belt wanneer er verhuisd gaat worden of wanneer er bijzondere goederen vervoerd moeten worden. Piano vervoeren laat u dan natuurlijk door Nobbe piano verhuizers Groningen doen! Behalve een flinke dosis ervaring, beschikken wij ook over de juiste en de meest innovatieve hulpmiddelen om het piano vervoeren zo veilig, gemakkelijk en snel te laten verlopen. We kennen inmiddels bijna alle straten in Groningen en omstreken uit ons broekzak, dus u hoeft niet lang te wachten voordat u er weer heerlijk op kunt spelen. Niet alleen particulieren hebben piano verhuizers Nobbe gevonden voor het piano vervoeren. Wij verzorgen ook pianovervoer voor muziekscholen!

Piano verhuizers kosten

Bent u benieuwd naar piano verhuizers kosten? De prijzen van onze verhuizingen worden op maat samengesteld, zodat u nooit teveel betaalt. U kunt online een offerte aanvragen waar u uw en situatie met ons deelt. Vervolgens maken wij een afspraak met u zodat we uw wensen kunnen bespreken en samen tot een passende oplossing kunnen komen want geen enkele verhuizing is hetzelfde! Wilt u uw piano eerst een tijdje stallen vanwege een verbouwing? Dan kunt u gebruik maken van onze verwarmde, veilige en droge opslag. Of wilt u meer verhuizen dan uw piano? Bekijk dan onze verhuisdiensten! Piano verhuizers Nobbe denkt graag met u mee!