Piano vervoer

Bent u op zoek naar piano vervoer in Groningen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Nobbe aan het juiste adres! Onze erkende verhuizers hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van elk type piano van en naar de meest uiteenlopende lokaties. Bij piano vervoer is het niet alleen belangrijk dat de piano niet beschadigd of ontstemd raakt, er moet ook rekening worden gehouden met de omgeving. Vanwege het hoge gewicht van een piano of vleugel, lopenvloerbedekkingen, deur- of raamkozijnen regelmatig schade op. Nobbe beschikt over verhuizers die uw piano ongeschonden naar uw nieuwe woning kunnen brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over waardevolle vleugel of piano!

Piano vervoer Nobbe

Waar u ook heen verhuist, piano vervoer Nobbe brengt uw geliefde vleugel of piano zorgvuldig op de plaats van bestemming. Wij verhuizen niet van deur tot deur, maar van de plaats waar de piano staat, naar de plek waar u hem wilt hebben. Dus staat uw piano nu nog op zolder, maar krijg het een prominente plaats in uw nieuwe woning, wij tillen de piano voor u. Piano vervoer Nobbe beschikt over de nieuwste hulpmiddelen om uw vleugel snel en veilig te verhuizen. Gaat u uw woning verbouwen en wilt u uw piano tijdelijk opslaan? Verhuisbedrijf Nobbe beschikt ook over verwarmde en droge opslagcontainers!

Pianovervoer Groningen

Wanneer u uw piano professioneel wilt laten verhuizen kiest u voor piano vervoer Groningen van Nobbe. Verhuisbedrijf Nobbe is niet alleen bekend bij hobbyisten, wij verzorgen ook pianovervoer voor diverse muziekscholen in de stad en omstreken. Bovendien hebben wij de vleugel van Wibi Soerjadi mogen verhuizen! Behalve pianovervoer en opslag zijn wij er voor alle kleine en grote verhuizingen in, van en naar Groningen. U kunt hiervoor online advies voor aanvragen. Vervolgens bespreken we uw wensen zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Piano vervoer Groningen is bij verhuisbedrijf Nobbe geen probleem!