Piano vervoeren

Voor veel mensen is de piano de absolute blikvanger in huis. Het is daarom niet verwonderlijk dat men piano vervoeren overlaat aan een erkende verhuizer. Nobbe verhuisbedrijf is niet alleen vakkundig in grote en kleine verhuizingen, opslag en internationaal vervoer. Wij vervoeren ook sinds jaar en dag elk type piano of vleugel naar de gewenste plaats. Voor het verhuizen van een piano is veel ervaring nodig en er moeten specialistische hulpmiddelen beschikbaar zijn. Alleen zó krijgt u uw piano of vleugel onbeschadigd en zonder toonverlies in uw nieuwe woning. Verhuisbedrijf Nobbe heeft het allemaal in huis!

Piano vervoeren Groningen

Vindt de verhuizing van uw piano in, uit, naar of rondom Groningen plaats? Dan kunt u piano vervoeren Groningen laten uitvoeren door verhuisbedrijf Nobbe. Of u uw piano of vleugel nu op de begane grond, eerste verdieping of op zolder hebt staan, wij komen altijd met een geschikte oplossing. Samen met u brengen wij eerst uw wensen in kaart. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en komen wij daarna het werk van u volledig uit handen nemen. De Nobbe verhuizers vervoeren zorgvuldig de piano van zijn huidige plek, naar de plaat waar het moet komen te staan. Uw piano vervoeren Groningen kunt u dus gerust overlaten aan Nobbe!

Piano vervoeren Nobbe

Sinds 1933 heeft familiebedrijf Nobbe ervaringen met de meest uiteenlopende verhuizingen, waaronder piano vervoeren. Verhuisbedrijf Nobbe verhuist niet alleen piano’s voor particulieren, ook grote en kleine muziekscholen hebben ons weten te vinden. Het is ook mogelijk om uw piano tijdelijk bij ons veilig, warm en droog op te slaan in onze opslagloods. Dit kan ideaal zijn wanneer u voor een tijd in het buitenland verblijft, bij een verbouwing of bij een overgangsperiode tijdens een verhuizing. Wilt u meer weten over onze verhuisdiensten? Neem gerust contact op middels het contactformulier. Of vraag direct vrijblijvend advies aan voor piano vervoeren Nobbe!