Piano verhuizen

Heeft u een piano gekocht, geeft u hem weg of neemt u hem juist mee naar uw volgende woning? Piano verhuizen met Nobbe verhuisbedrijf is nooit een probleem! Bij het verhuizen van een piano komt veel kijken, omdat een zeer kwetsbaar meubelstuk is. Een piano heeft vaak emotionele waarde en het is voor veel mensen een pronkstuk in huis. Daarom moet het koste wat het kost voorkomen worden dat de piano ontstemt of beschadigd raakt. Nobbe verhuizers hebben veel ervaring met piano verhuizen. Zo hebben wij zowel het pianovervoer voor verschillende muziekscholen verzorgd, als het verhuizen van piano’s van particulieren.

Piano verhuizen Groningen

Piano verhuizen Groningen kunt u gerust aan de erkende verhuizers van Nobbe overlaten. Omdat wij begrijpen hoe waardevol een piano voor u is, zijn wij in het bezit van de middelen waarmee wij de piano veilig en zorgvuldig op de gewenste plek kunnen plaatsen. Zo kunnen wij uw vleugel via een liftje naar boven takelen. We zorgen ervoor dat uw piano droog blijft tijdens een regenachtige dag. En onze ervaren pianoverhuizers zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Uw piano verhuizen Groningen kunt u zonder zorgen overlaten aan Nobbe verhuisbedrijf. Heeft u meer spullen te vervoeren? Bekijk dan onze verhuisdiensten online!

Piano verhuizen tips

Omdat wij al veel gevallen gezien hebben waarbij het mis ging met het vervoeren van een piano, willen wij graag piano verhuizen tips geven waar u wat aan heeft. Het is verstandig om zelf niet te gaan sjouwen of schuiven van uw vleugel of piano. Vanwege het zware gewicht kan het uw houten vloer of vloerbedekking ernstig beschadigen. Wanneer u Nobbe verhuisbedrijf inschakelt, regelen wij alles rondom het pianovervoer, van het begin tot op de plek waar het moet staan. Zo weet u zeker dat u de piano onbeschadigd blijft, evenals uw (nieuwe) vloer, kozijnen en deuren. Voor meer piano verhuizen tips, vraagt u online gemakkelijk en snel een offerte aan voor het vervoeren van uw piano.