Veilig uw piano verhuizen?

Verhuisbedrijf Nobbe is uw professionele verhuizer van instrumenten, kunst en andere waardevolle objecten.

Heeft u een piano gekocht, geeft u hem weg of neemt u hem juist mee naar uw volgende woning? Piano verhuizen met Nobbe verhuisbedrijf is nooit een probleem!


Bij het verhuizen van een piano komt veel kijken, omdat een zeer kwetsbaar meubelstuk is. Een piano heeft vaak emotionele waarde en het is voor veel mensen een pronkstuk in huis. Daarom moet het koste wat het kost voorkomen worden dat de piano ontstemt of beschadigd raakt.


De verhuizers van Nobbe hebben veel ervaring met het verhuizen van piano's en vleugels. Zo hebben wij zowel het pianovervoer voor verschillende muziekscholen verzorgd, als het verhuizen van piano’s van particulieren.

Wilt u weten wat het verhuizen, vervoeren of opslaan van kunst, een piano of vleugel kost? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.

Zorgvuldig transport van uw waardevolle objecten

Piano verhuizen kunt u gerust aan de erkende verhuizers van Nobbe overlaten. Omdat wij begrijpen hoe waardevol een piano voor u is, zijn wij in het bezit van de middelen waarmee wij de piano veilig en zorgvuldig op de gewenste plek kunnen plaatsen.


Zo kunnen wij uw vleugel via een liftje naar boven takelen. We zorgen ervoor dat uw piano droog blijft tijdens een regenachtige dag. En onze ervaren pianoverhuizers zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.


Uw piano verhuizen kunt u zonder zorgen overlaten aan Nobbe verhuisbedrijf. Heeft u meer spullen te vervoeren? Bekijk dan onze verhuisdiensten online!

Geconditioneerde opslag van uw piano of vleugel

Zoekt u tijdelijke opslagruimte voor uw waardevolle objecten? Verhuisbedrijf Nobbe heeft de beschikking over een zeer ruime en uitstekend geconditioneerde opslagruimte. Wij slaan uw dierbare kunstobjecten op met alle benodigde en gewenste beschermings- en verpakkingsmaterialen. We doen dat bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Wij weten hoe kwetsbaar uw objecten zijn. Daarom zorgen wij er goed voor, bij ons kunt u daarvan op aan.

Tips voor piano verhuizen

Omdat wij al veel gevallen gezien hebben waarbij het mis ging met het vervoeren van een piano, willen wij graag piano verhuizen tips geven waar u wat aan heeft.

Het is verstandig om zelf niet te gaan sjouwen of schuiven van uw vleugel of piano. Vanwege het zware gewicht kan het uw houten vloer of vloerbedekking ernstig beschadigen.

Wanneer u Nobbe verhuisbedrijf inschakelt, regelen wij alles rondom het pianovervoer, van het begin tot op de plek waar het moet staan. Zo weet u zeker dat u de piano onbeschadigd blijft, evenals uw (nieuwe) vloer, kozijnen en deuren.

Voor meer piano verhuizen tips, vraagt u online gemakkelijk en snel een offerte aan voor het vervoeren van uw piano.

Waarom kiest u bij vervoer en opslag van uw piano of vleugel voor ons?

  • specialisten in vervoer van kwetsbare goederen
  • alle benodigde beschermingsmiddelen voor uw instrument
  • kennis van demontage en montage piano en vleugel
  • goed onderhouden en net wagenpark en verhuismateriaal
  • ook voor optimaal geconditioneerde opslag van uw instrument