Dé verhuisspecialist in Groningen
Nobbe verhuist voor iedereen: Voor bedrijven en particulieren..
Bel: 0597 - 41 24 63

Verhuizer van het Noorden

Over Nobbe

Nobbe Verhuizingen werd in 1933 opgericht door Jan Nobbe. Met één auto in zijn bezit verichtte hij bodediensten. In 1965 deed hij zijn bedrijf over aan Klaas Nobbe. Naast bodediensten werd de auto nu ook ingezet voor verhuizingen. Op een gegeven moment hielden de boderitten op en richtte Nobbe zich geheel op verhuizingen. In het bedrijf waren toen naast Klaas Nobbe ook zijn beide zonen, Hendrik en Jan, actief als verhuizers. 

Zij namen het bedrijf na enige tijd over. Hendrik Nobbe vestigde zich in Meppel terwijl Jan Nobbe vanuit Winschoten de verhuisdiensten bleef aanbieden. De twee broers werken nu zakelijk onafhankelijk in de markt voor verhuizingen.

Mogelijkheden

Of u nu binnen uw woonplaats wilt verhuizen of over zee, Nobbe verhuist met u mee. Vraagt u vrijblijvend een offerte of advies aan voor de beste verhuizer van Groningen.

Verhuisbedrijf Nobbe 1933

Verhuisbedrijf Nobbe in 1933

Verhuizer Groningen

Zoekt u een verhuizer die de ervaring en expertise in huis heeft en met u meedenkt? Informeert u dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke verhuisplan. Of u nu verhuizer in Groningen zoekt die een piano wil vervoeren of een complete inboedel: wij denken met u mee.

Meer weten?


Copyrights © 2021 Nobbe Verhuizingen - Website door Falcon Media
Scrol naar boven