Verhuizers

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u dat uw kostbare spullen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u verhuizers van Nobbe inschakelt! Al sinds 1933 heeft verhuisbedrijf Nobbe ervaring met de meest uiteenlopende verhuizingen van de meest bijzondere spullen. Of u nu gaat verhuizen naar een woning in dezelfde straat of dat u naar de andere kant van de wereld gaat, de Nobbe verhuizers staan voor u klaar!

Verhuizers inhuren

Bij Nobbe kunt u verhuizers inhuren die u helpen bij het vervoeren en het sjouwen van uw waardevolle spullen. Is het voor u te zwaar om zelf in- en uit te pakken, of heeft u gewoonweg te weinig tijd? Dan kunt u bij Nobbe kiezen voor een totaalpakket. Onze verhuizers pakken de dozen en meubels voor u in, vervoeren het naar uw nieuwe woning om ze vervolgens weer voor u uit te pakken. Een verhuizing is al stressvol genoeg, laat het verhuizen maar over aan de erkende verhuizers. Wanneer u verhuizers inhuren wilt die het hele totaalpakket op zich nemen, dan bent u bij Nobbe aan het juiste adres.

Verhuizers Groningen

Woont u in (de buurt van) Groningen of verhuist u juist naar deze prachtige stad? Dan staan de verhuizers Groningen van Nobbe voor u klaar! Van het verhuizen van een geheel interieur naar de andere kant van het land tot het vervoeren van een piano, voor onze verhuizers is het geen probleem. Naast onze verhuisdiensten bieden bij ook ruimte voor opslag aan. Gaat u een tijdje naar het buitenland? Of zit u tijdelijk in een kleinere woning? Bij ons kunt u veilig uw kostbare spullen achterlaten. Heeft u nog vragen over onze verhuizers Groningen of over onze opslag mogelijkheden? Neemt u gerust contact op met onze medewerkers!